Nieuwe Nocks app voor Gulden-acceptanten

Nieuwe Nocks app voor Gulden-acceptanten

Artikel update: 21/04/2017

Er word dagelijks door grote en kleinere bedrijven aan de services rond Gulden gebouwd. Hierdoor wordt het steeds makkelijker Gulden te gebruiken in het dagelijkse leven. Gulden wordt met elke bouwsteen steeds weer een stukje gebruiksvriendelijker en daardoor steeds  meer een serieuze vervanger van de oude vertrouwde maar dure en trage bank.

Als je ooit eens geld naar het buitenland hebt overgemaakt, weet je waar ik het over heb. Hoge kosten en dagenlang wachten. Vandaar ook dat veel Money-transfer bedrijven in die markt gesprongen zijn. Die zijn met een beetje geluk sneller, maar blijven even duur of zelfs duurder dan traditionele banken. Voor een transactie naar Amerika vanuit Europa ben je al gauw 25 Euro kwijt.

Gulden betalingen zijn weliswaar ook niet geheel kosteloos maar met transactiekosten van een paar tienden van een cent te verwaarlozen. Daarentegen is de transactie nagenoeg instant, naar waar ook ter wereld, op welk tijdstip dan ook, dus ook in het weekend bijvoorbeeld. Kom daar maar eens om bij je oude ‘vertrouwde’ bank.

En nu is er weer wat nieuws. De Nocks Checkout App voor Android. Met deze app wordt het voor handelaren nog eenvoudiger om Gulden te accepteren. Je bent niet langer meer aan de web-based versie gebonden. Waar je telefoon is, is nu ook je kassa! En dat zonder maandelijkse pinautomaatkosten of dergelijke. Je betaald alleen een lage fee per transactie.

Deze kosten zijn minimaal €0,05 en maximaal €0.25 per transactie. Voor dat bedrag krijg je de gratis app, wekelijkse transactie overzichten voor de boekhouder en uitbetaling in Euro’s of in een percentage daarvan. Alles is zelf te configureren na aanmelding (met KVK nummer) bij Nocks.

De Nocks Checkout App is helaas alleen voor Nederlandse bedrijven beschikbaar momenteel. Web-based handelaren kunnen de Nocks API gebruiken. Deze werkt ook voor buitenlandse bedrijven en is eenvoudig in online webshops middels verschillende plug-ins te installeren.

Al met al is er weer een simpele manier bijgekomen om Gulden te gaan accepteren en een snel groeiende markt met enthousiaste Guldengebruikers aan je te binden.

“Download de Nocks Checkout App hier vanuit de PlayStore.

 

UPDATE: App is nu ook verkrijgbaar voor iOS

Reageren is niet mogelijk.