Groove Garden festival beleeft Gulden primeur

Groove Garden festival beleeft Gulden primeur

Groove Garden, het leukste festival van Zuid Limburg staat weer voor de deur en opent zijn poorten op 19 mei. Het drie-daagse festival wordt al sinds 2005 georganiseerd en trekt jaarlijks meer dan 15’000 bezoekers. Op Groove Garden worden verschillende house- en dancestijlen gedraaid door vooral nationaal, maar ook internationaal bekende dj’s. Het festival is verdeeld over verschillende podia.

Met de Nederlandse Gulden betalen op Groove Garden!?!

Een primeur in festivalland! Groove Garden consumptiemunten kunnen dit jaar tijdens het festival gekocht worden met Guldens.
Natuurlijk heeft het geen zin om je oude spaarpot leeg te halen, we hebben het hier over de digitale (Bitcoin) variant van de Gulden. Met Gulden verstuur je op simpele wijze geld naar elkaar, maak je het over naar iedere IBAN rekening, reken je af bij Gulden of Bitcoin acceptanten en haal je meer (spaar)rendement in huis.

200’000 consumptiemuntjes zullen het Guldenlogo dragen ter ondersteuning van de actie.

Dus download de gratis Android app voor je telefoon en betaal dit jaar tijdens Groove Garden met Gulden, digitaal, veilig en snel. Het verplicht je verder tot niets, behalve dat de app ook superhandig is als je in het weekend of ‘s nachts ofzo geld naar je mede-gabbers wilt overmaken.

Bekijk hier de aftermovie van Groove Garden 2016.

Wil jij ook betalingen van klanten in Gulden gaan accepteren, lees dan even hoe dat in zijn werk gaat met de nieuwe Nocks merchant app.

Heel veel plezier gewenst bij het Groove Garden Festival!

Reageren is niet mogelijk.