AppNews – Gulden Dashboard nu ook voor Android

AppNews – Gulden Dashboard nu ook voor Android

De tijd vliegt. Waar alweer meer dan vijf maanden geleden de iOS versie van de Gulden Dashboard app het levenslicht zag is nu dan eindelijk ook de Android versie beschikbaar.

De app is een ontwikkeling van Gulden community leden Remco Katz en Ali Farhat. Een super handige tool voor als je even snel wilt controleren wat de Guldenkoers doet en welke impact dat op je Gulden-portefeuille heeft. In de app is het daarnaast ook mogelijk om snel een aantal notificaties in te stellen, zodat je een berichtje krijgt als een drempelwaarde overschreden wordt.

Nu beide versies afgerond en beschikbaar zijn wordt er momenteel al weer druk gewerkt aan een volgende app. Hiermee moet het mogelijk worden om direct op de beurs te handelen met behulp van private keys. Als eerste op de Bittrex beurs, later worden daar de nieuwe EUR/NLG exchanges aan toegevoegd.

Download hier de app voor Android en voor iOS.

Reageren is niet mogelijk.