Gulden radiocommercial

Gulden radiocommercial

Update: vandaag 3 Mei, is de commercial met vier weken verlengd!

Een paar maanden geleden werd er begonnen met het brainstormen door leden van de Gulden community over een radiocommercial. De teksten en ideeën vlogen over de Guldenslack chat. Slogans werden bedacht én weer verworpen. Er werden zelfs op ludieke wijze proefcommercials ingesproken. Initiator van al deze commotie is
een guldengebruiker van het eerste uur die de radiospot financieel mogelijk maakt.

Uiteindelijk is het project door een kleine kerngroep een drietal weken geleden verder opgepakt om tot een finale versie te komen.

Nadat de uiteindelijk zinnen vaststonden is er een proffesionele voice-over benadert om de commercial in te spreken. Waar iedereen dacht een kant en klaar product terug te krijgen, werd er een enorm bestand met allemaal losse zinnetjes gedropt. Elk zinnetje in drie of vier verschillende intonaties. Uit deze brei is uiteindelijk met veel luisteren en beoordelen de radiocommercial tot stand gekomen.

De Gulden radiocommercial zal op FunX te beluisteren zijn in Amsterdam en Rotterdam gedurende vier weken,  vijf dagen per week, zes keer per dag. Dat is zo’n 120 keer!

Beluister de radiospot op Slack in het marketing kanaal. I.v.m. beperkte regionale rechten kan GuldenBites hem niet hier posten.

Hier in ieder geval de tekst:

Ook eenvoudig geld overmaken na een avondje stappen? Of een pizza online afrekenen? Gulden is dé nieuwe manier van betalen. Makkelijk, veilig én snel. Betalingen worden écht direct uitgevoerd, dus ook ‘s avonds en in het weekend, naar waar ook ter wereld. Gewoon via je telefoon of pc. Lees alles over deze digitale munt op gulden.com en download de gratis app.

Gulden, helemaal van jou, helemaal van nu!

Reageren is niet mogelijk.