Met PoW² zet Gulden de Cryptowereld op z’n kop!

Met PoW² zet Gulden de Cryptowereld op z’n kop!

Een betere blockchain

PoW² brengt de Gulden blockchain naar een nieuw tijdperk, met een niveau van veiligheid dat nog niet eerder is bereikt. De kracht van Proof of Work verrijkt met de kracht van Currency Holding Witnesses. Eindelijk een blockchain die niet redelijk veilig is, maar volledig buiten praktisch bereik ligt van zelfs de meest rijke en vastberaden hacker.

Een gestroomlijnde ervaring

Geniet van een geweldig gestroomlijnd netwerk doordat PoW² het Delta algoritme in staat stelt met nog meer precisie te werk te gaan, met als resultaat een nieuw niveau van nooit eerder vertoonde consistentie in bloktijden.

Snellere transacties

Geniet van snellere en nog veiligere transacties, veilig met slechts 1 of 2 bevestigingen en dit is slechts het begin, met PoW² dat de weg vrijmaakt naar uiteindelijk transacties met 0 bevestigingen.

Verdien Gulden met Gulden

Zet je overtollige Gulden aan het werk in een veilig “winst verdienen” deposit account dat je vastzet in een gewenst termijn van 1 maand tot 3 jaar. Draag bij aan het PoW² systeem terwijl je Gulden verdient.

100% veilig

Geniet van een 100% veilig netwerk op je vastgezette Witness accounts met ons nieuwe Double Key Witness System. Hiermee zet je jouw geld aan het werk terwijl ze veilig achter je wachtwoord staan.

Mining

Mining blijft nog steeds een vitaal en belangrijk onderdeel van ons systeem. Blijf verdienen met je mining hardware!

Ongelooflijk schaalbaar

Je kunt nu rustig slapen met de wetenschap dat je op een netwerk zit dat daadwerkelijk (niet alleen op papier) 4x de transactie capaciteit van Bitcoin aan kan. Een netwerk dat immuun is voor lege blokken of gijzelneming van miners en de ruimte heeft om te groeien. Een valuta met een development team dat kennis en waarden heeft, dat échte kwalitatieve software levert.

Blik op oneindig

Met Gulden gebruikt je nu een valuta die goed is onderhouden en flexibel genoeg is om aan toekomstige ontwikkelingen en vraag vanuit de markt kan voldoen.

Reageren is niet mogelijk.