Prime whitepaper onthuld, PoW² is Blockchain 2.0

Prime whitepaper onthuld, PoW² is Blockchain 2.0

Geweldig nieuws van het ontwikkelingsteam van Gulden. De langverwachte whitepaper over PoW², beter bekend als Prime, kwam vandaag uit.

Volgens Wikipedia: “Een whitepaper is een gezaghebbend rapport of gids dat lezers concreet informeert over een complex probleem en presenteert de filosofie van de uitgevende instantie. Het is bedoeld om lezers te helpen een probleem te begrijpen, een probleem op te lossen of een beslissing te nemen .”

Dit 42 pagina’s tellend document beschrijft in detail wat de opkomende PoW² upgrade van de Gulden blockchain zo bijzonder maakt. De Gulden gemeenschap op Slack reageerde enthousiast op deze historische gebeurtenis en zag hun geloof in de cryptocurrency en zijn dev team bevestigd. Iets dat niet beperkt is tot de gemeenschap zelf, aangezien de aandelenkoers in de laatste paar uren aanzienlijk is gestegen.

PoW² brengt een heleboel nieuwe eigenschappen die we in volgende artikelen zullen uitlichten. Voor nu geniet van het lezen van de whitepaper.

Reageren is niet mogelijk.