HostingIP accepteert nu ook Gulden

HostingIP accepteert nu ook Gulden

Met de vloedgolf aan nieuwe Guldengebruikers, Slack-leden en stijgende koersen neigen we af en toe te vergeten waar het allemaal om draait: Guldens uit kunnen geven waar en waneer je dat wilt. En daar heb je acceptatiepunten voor nodig. Kortom, we zijn heel blij er weer eentje bij te hebben met HostingIP.

HostingIP heeft jarenlang ervaring op het gebied van websites en hosting. Ze bieden geen standaard services, maar zorgen altijd voor dienstverlening op maat.

Kenneth Wolfs: “Bij ons is de klant echt koning! Wij willen naast de services die we bieden onderscheidend zijn. En dat doen we o.a. door 52 verschillende coins als betaaloptie aan te bieden, waaronder nu dus ook Gulden.”

HostingIp werkt samen met de betaalprovider coinpayments.net die de betalingen van cryptocurrencies afhandelt. Daarnaast wil men graag een eigen module gaan ontwikkelen en op de markt zetten. Ambities genoeg dus.

Volg HostingIP op social media: Twitter, Instagram en Facebook en u bent altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Voor meer info kijk even op HostingIp.nl

Reageren is niet mogelijk.