Allereerste Crypto Hedgefonds start binnenkort

Allereerste Crypto Hedgefonds start binnenkort

De afgelopen maanden heeft Tatch Capital Ltd hard gewerkt aan het realiseren van het eerste gereglementeerde (CIFF) blockchain technologie hedgefonds (RAIF). Aangezien dit de eerste in zijn soort is, kun je je de hindernissen en obstakels voorstellen. Maar het lijkt erop dat ze het voor elkaar krijgen. Naast in onder andere crypto-valuta’s en blockchain-technologieën zal het fonds zwaar beleggen in het veelbelovende Gulden-platform.

Note: Tatch heeft niets met het Guldenproject van doen en staat er geheel los van. 

Hoewel de naam van het hedgefonds nog een geheim is, is alles gereed op één ding na: de ‘custodian’ bank. Er is een partner gevonden, maar het definitieve besluit wordt niet vóór eind september verwacht.

Maar behalve de ‘bewaar’ bank is alles gereed: IT, beveiliging, infrastructuur, seedmoney, harde verplichtingen (minimale investering is 150’000 €), accountant, reguleerder, managementbedrijf, advocaten enz. Het hedgefonds zal verhandelbaar zijn in alle landen van de EU-zone, echter alleen voor ‘sophisticated’ beleggers.

In de tussentijd tot er een definitieve beslissing komt en het hedgefonds kan starten, is Tatch Capital erop gericht om zoveel mogelijk harde verplichtingen binnen te halen en zodoende meer druk op de banken te kunnen leggen.

Naast bovenstaand bezit Tatch Capital 20% van GuldenTrader. Dit exchangeplatformproject verloopt voorspoedig. GuldenTrader zal niet alleen een Gulden-Euro exchange zijn maar ook de TatchCoin-transacties afhandelen. De handel in TatchCoin zal volledig in gebruik zijn in september, sneller dan gepland. Belangrijk: de TatchCoins-uitgifte (ICO) zal op 5 augustus 2017 in prijs verhoogd worden.

Cedric, CEO van Tatch Capital: “Met betrekking tot alle laatste ontwikkelingen besloten we in samenhang met onze gemeenschap om de prijs op 5 € / munt te zetten en de prijs te verhogen (meer details zullen volgen) op basis van volume en timing. Tot dan blijft de prijs 4 € / munt “.

Uit eerdere opmerkingen van de CEO blijkt dat zij de prijs van TatchCoins geleidelijk verhogen tot minstens 10 Euro per stuk.

Als u wilt aansluiten bij dit zeer unieke eerste crypto hedge fund of TatchCoins kopen, contact dan via Telegramm App: https://t.me/TatchCapitalCoin of:

TCL

https://TatchCapital.Com

TatchCoin

https://wp.me/P8HqJp-2z

Openledger (Bitshares)

https://bitshares.openledger.info/market/TATCHCOIN_EUR

GuldenTrader

https://guldentrader.com

Reageren is niet mogelijk.