Noorse Camping accepteert Gulden

Noorse Camping accepteert Gulden

In het dorpje Dalen in de provincie Telemark runnen Indra Horsford en Theo Slijkhuis een, gezien de foto’s, schitterende camping gelegen op een eilandje omgeven door een brede rivier. Je moet niet gek staan te kijken als er ineens een bever opduikt vlak voor de tent!!

Op het ca. 7 ha grote terein is er genoeg  keus om te gaan staan waar je maar wilt: beschut, zonnig, langs de rivier of als je de kleintjes in de gaten wilt houden bij de speelplaats. Het is niet nodig om te reserveren voor een caravan, tent of camper. Er is altijd plaats.

Theo Slijkhuis: “Hier doen wij er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Wij hebben zelf altijd gekampeerd en hebben daarmee goede ervaringen opgedaan. Belangrijk voor ons is schoon sanitair, een opgeruimd campingterrein, gezelligheid en een goed contact met onze gasten. In het seizoen zijn er veel gezinnen met jonge kinderen wat een gezellige, levendige sfeer geeft.

Naast het kampeerterrein zijn er zes gezellige, compleet ingerichte hutten in diverse afmetingen. Allen voorzien van warm water en stroom. Voor een korter verblijf is er het “Beverhuis” met 16 kamers . In het Beverhuis zijn douches, wc’s, keuken en zitkamer voorhanden.

Theo:” We waren de eerste in Noorwegen waar je met Bitcoin kon betalen. De Gulden heb ik sinds eind mei zelf ook gekocht en vind dit echt geweldig. Onze oude vertrouwde stabiele Gulden is er weer. Alleen de naam en gedachte al. Met de euro heb ik echt niks”.

Sinds een week kunnen gasten met Gulden betalen. Het staat ook vermeld op het nederlandstalige deel van de website.

http://www.buoycamping.com/nederlands/

Reageren is niet mogelijk.