Pre-order jouw Witness mini Computer

Pre-order jouw Witness mini Computer

Witnessing op een Raspberry Pi!

Met de PoW2/SegSig update van het Gulden netwerk is het mogelijk om een ​​deposito account te maken en rente op dat account te ontvangen. Het enige wat u hoeft te doen is een deposito/witness account aanmaken. Aangezien uw computer 24/7 aan moet staan, hebben de leden van de Gulden gemeenschap een minder energie verbruikend alternatief gevonden: een Raspberry Pi mini-computer. Alles wordt helemaal voor geïnstalleerd.

Hoe werkt het?

Als u Gulden op een witness account zet, worden deze Guldens aan het werk gezet om transacties te controleren en in ruil ontvangt u 20% beloning van de blokken/transacties die u heeft gecontroleerd. Dit helpt automatisch het Gulden netwerk te versterken en te beveiligen.

G-Dash

G-DASH is een lichtgewicht, responsief, web gebaseerde gebruikersinterface voor Gulden. Met behulp van G-DASH kunt u uw witness apparaat vanuit uw browser in de gaten houden. Als u uw Gulden wilt vastzetten op een Witness account, dan is het gebruik van een Raspberry Pi in combinatie met G-DASH een geweldige oplossing. De Raspberry Pi is een zeer stabiel systeem en een erg leuke manier om Guldens te sparen. Je eigen Gulden Witness apparaat!

G-DASH kan te allen tijde eenvoudig worden bijgewerkt door op de update knop in je server te drukken en zelfs de Gulden wallet software op je Pi zal zichzelf bijwerken door gewoon de Pi opnieuw op te starten.

Tijdens de beta-test is de G-DASH-software verbeterd in functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de ontwikkelaar van G-DASH, Bastijn Koopmans, worden nieuwe verbeteringen snel geïntegreerd.

Pre-Order

Op dit moment zijn er twee webshops die met pre-orders zijn begonnen.

guldenstore.eu en gulden-shop.nl.

Beide winkels geven een goede korting op de pre-orders. Dus als je geen zin hebt om alles zelf te bouwen, plaats dan nu een pre-order!

Reageren is niet mogelijk.