Nocks start ‘private beta’ tests beurs

Nocks start ‘private beta’ tests beurs

Er wordt momenteel door twee bedrijven druk gewerkt aan een Euro-Gulden exchange. Waar Nocks zich alleen op Gulden focust, zal GuldenTrader meerdere Gulden-valuta paren aanbieden. Het wachten is op de eerste berichten dat één van beide ‘live’ gaat. 

De directe koppeling van Gulden aan de Euro in plaats van de Bitcoin belooft Gulden in een stabieler vaarwater te brengen, onafhankelijk van de grillen op de wereldwijde Bitcoin beurzen. Daarnaast zal het ervoor zorgen dat Gulden ook buiten de Benelux makkelijker aan te schaffen is, wat het toegankelijker maakt voor miljoenen Europeanen.

Vandaag kwam er hoopvol nieuws naar buiten. Nocks is begonnen met het ‘private beta’ testen van de beurs. 

Roel, co-founder van Nocks:”Als er verder geen cruciale dingen gefixt moeten worden tijdens BETA, gaat Nocks deze maand live voor iedereen“.

Het is dus nog even geduld hebben.

Reageren is niet mogelijk.