Lunchroom Daily te Rotterdam accepteert Gulden

Lunchroom Daily te Rotterdam accepteert Gulden

Onlangs startte ook Coffee Shop c.q. Lunchroom Daily op de Kop van Zuid met Gulden. Ze waren nog geen dag in de lucht of RTV Rijnmond kwam al even polshoogte nemen (zie hierover de reportage onderaan het artikel). 

Eigenaar Jeffrey laat zien hoe simpel het werkt. Al denkt ie niet dat het gelijk storm zal lopen. Toch is het de toekomst en lekker makkelijk volgens hem, je hebt immers je Gulden altijd op zak op je telefoon.

Naast het feit dat de koffiezaak koffie verkoopt van Giraffe, drievoudig winnaar van de AD koffietest, kun je hier ook terecht voor verse broodjes en is er een heuse mini supermarkt met alledaagse producten. En omdat alles ook to-go te bestellen is, kun je hier ook terecht als je enorme haast hebt.

Je vindt Daily Rotterdam op de Wilhelminakade 32, Kop Van Zuid te Rotterdam. Meer weten? Meer informatie is te vinden op dailyrotterdam.nl.

TIP: Bekijk de videoreportage die RTV Rijnmond onlangs van Daily maakte: Het kan weer, betalen met de Gulden.

Reageren is niet mogelijk.