Vandaag is het wereld hart dag #WorldHeartDay !

Vandaag is het wereld hart dag #WorldHeartDay !

Vandaag is het wereld hart dag #WorldHeartDay! GuldenBites wil daarom graag een steentje bijdragen en Doan helpen met zijn missie: het onder de aandacht brengen van zijn project Steun Hart/HeartBeats die hij begonnen is nadat zijn broer met chronisch hart falen was gediagnosticeerd een aantal jaren geleden. Iets wat, begrijpelijk, een enorme tol heeft geeist van hem en zijn gehele familie.

A Band of Brothers never dies

Doan:”Deze actie gaat niet alleen om mijn broer. Meer dan 200.000 mensen lijden aan hartstoornissen. Hartfalen kent geen leeftijds discriminatie. Kijk naar de situatie van Abdelhak Nouri. Hopelijk komt hij weer terug als mens met een goed hart.

Er wordt veel onderzoek gedaan en middels technologische ontwikkelingen is de redding nabij. Denk bijvoorbeeld aan stamcel onderzoek.

Verloting

Donaties van €5,- of 50 Gulden of meer komen in aanmerking voor de verloting van een iPhone 8! Het doel is om €10.000,- en veel Gulden op te halen als een nieuwe kickstart voor mensen met een slecht hart. 

Website

Dit is nog maar het begin. Er komt een (internationale) website met allerlei projecten en acties, partners & sponsors etc. Vanaf vandaag is het een jaar lang vol met hart acties! Iedereen is van harte welkom om mee te bouwen aan de website, acties te bedenken en uit te zetten.

Uw donatie is van harte welkom onder vermelding van “Steun Hart”.

Internationaal: Paypal.me/HeartBeats
Facebook: FB.me/heartselfies
Instagram: @steunhart
Twitter: @steunhart

Gavn81jziqyyJEazXz95FrmtZMrVbx7Ds7

Lees meer over Gulden op GuldenBites.nl: Gulden, hoe en wat.

Reageren is niet mogelijk.