Meld je aan voor de nieuwe Gulden Slack

Meld je aan voor de nieuwe Gulden Slack

Bericht van Rijk Plasman:

We gebruiken nu geruime tijd het Slack platform en het is voor ons de perfecte manier om direct te kunnen communiceren met de community en support te bieden. Daarnaast ontstaan er veel community projecten en samenwerkingen. Tot op heden kon iedereen zich aanmelden voor Slack, dit bood veel voordelen, maar helaas ook nadelen. Ook mensen met verkeerde intenties konden eenvoudig in contact komen met onze leden. Dit is dan ook voorgekomen in de afgelopen maanden, er zijn meerdere pogingen tot oplichting/phishing geweest. Wij hebben ons altijd ingezet dit zo veel mogelijk te voorkomen en ook diverse maatregelen genomen. Helaas was het niet genoeg. Slack heeft contact met ons opgenomen en vereist strengere maatregelen. Wij moeten weten wie onze leden zijn. Tot die tijd zal het niet mogelijk zijn om nieuwe leden toe te laten. Gelukkig kennen wij de meeste leden al, maar er zullen toch wat merkbare gevolgen zijn.

In de afgelopen dagen hebben wij een nieuw Slack kanaal opgezet, waarvoor iedereen zich opnieuw zal moeten aanmelden.
Dit aanmelden zal gebeuren dmv verificatie, waarbij er bij de start 3 mogelijkheden zijn:
– Via Nocks
– Via Facebook
– Via Linkedin

Nocks
Bij Nocks krijgen wij jouw mailadres door en de status van jouw account (geverifieerd of niet). Het is alleen mogelijk om je aan te melden met een geverifieerd Nocks account. Je ontvangt na aanmelding meteen een mail met uitnodiging voor Slack.

Facebook/Linkedin
Hierbij kunnen wij jouw profiel bekijken en krijgen wij jouw mailadres door. Profielen worden beoordeeld op echtheid en binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor Slack.

Nocks is dus op dit moment de snelste manier om je aan te melden voor Slack. Wij begrijpen dat niet iedereen beschikt over een Nocks/Facebook/Linkedin account en zullen daarom stapsgewijs meerdere verificatiemethoden toevoegen.

Meld je aan voor de nieuwe Slack op Gulden.com/invite

Reageren is niet mogelijk.