Guldenrate vernieuwd!

Guldenrate vernieuwd!

Door Jay van Guldenrate:

Veel leden binnen de Gulden Community gebruiken dagelijks de website guldenrate.com. Een handige tool om live de koers bij te houden en historische data te bekijken. Sinds vandaag is er een grote update doorgevoerd en heeft er een naamsverandering plaatsgevonden van Guldenrate naar Moonstats. Vanaf vandaag is de live koers te vinden op www.moonstats.com/nlg. Uiteraard blijft de domeinnaam guldenrate.com ook gewoon werken.

Waarom deze verandering?

Veel gebruikers binnen de Gulden community hebben aangegeven te beschikken over meerdere crypto valuta. We hebben daarom de 100 populairste coins toegevoegd op de website Moonstats.com. Omdat we hebben gemerkt dat bezoekers blij zijn met de huidige interface hebben we hier weinig aan veranderd. Om de historische en live grafieken te optimaliseren hebben we de spread toegevoegd aan de koers.

Enkele nieuwe features van Moonstats.com zijn:
– Support voor meerdere fiat valuta.
– Mogelijkheid om de spread van de koers te bekijken.
– Diverse technische en snelheidsoptimalisaties.
– Fonkelnieuwe interface.
– Beschikbaar voor alle grote crypto currencies.

Portfolio
Helaas hebben we door de update de portfolio functie uit de website moeten halen. We gaan deze in een nieuwe versie van Moonstats opnieuw doorvoeren en beter uitwerken. Op deze manier kan iedereen weer gebruik kan maken van deze geliefde functie. TIP: gebruik de calculator. Voer daar je munten in. Deze waarde wordt dan lokaal opgeslagen. Zo kun je snel zien hoeveel je guldens waard zijn.

Aankopen Gulden

De website biedt nu ook een aankoopmogelijkheid. Waarbij er twee mogelijkheden zijn, Guldens kopen via LiteBit.eu of  Changelly.com.

Als er nog vragen of suggesties zijn om de website te verbeteren dan horen we dat graag.

Moonstats.com/nlg

Reageren is niet mogelijk.