Gulden doorbreekt magische grens van 25 cent.

Gulden doorbreekt magische grens van 25 cent.

De Gulden chatgroepen, nationaal als ook internationaal, gaan door het lint. Er heerst een uitbundige stemming. De 25 cent leek, na een eerder onstuimige groei in december, een bijna onneembare horde. Telkens ketste de koers erop af. Tot vanavond. Voor velen die vroeg zijn ingestapt een droom die uitkomt. Al wordt er niet bij de pakken neergezeten, na vanavond staat de volgende mijlpaal alweer op het netvlies. De hele Euro horde nemen. Men is er heilig van overtuigd dat ook die binnen afzienbare tijd geveld wordt.

Vanwaar dit optimisme, deze euforie? Gulden is in veler ogen een nog ondergewaardeerde munt. Het ontwikkelingsteam heeft bewust niets tot weinig aan marketing gedaan. Dit om in alle rust aan een solide basis voor de munt te kunnen bouwen. Samen met het Groningse Nocks.com is er in alle luwte van het Bitcoin geweld gewerkt aan een betrouwbaar alternatief betaalmiddel. En dat begint langzaam aan bij steeds meer mensen op de radar te verschijnen. Mede door behulp van de onuitputbare inzet van een hechte groep Gulden community leden die nieuwe gebruikers op weg helpen. Zowel via het officiële Gulden Slack kanaal, als ook de vele Telegram chatgroepen in allerlei talen. Notabene er is tegenwoordig zelfs een Arabische Gulden Facebook pagina! Daarnaast komt er binnenkort een zeer grote update voor Gulden uit die de munt nog veiliger en sneller gaat maken. 

Gulden groeit hard, zoals vanavond weer bewezen is. Steeds meer bedrijven accepteren Gulden, wat de impact steeds groter maakt. Het verspreid zich als een olievlek uit en groeit steeds sneller. Zo heeft bijvoorbeeld het bedrijf Yuluma.nl, gespecialiseerd in kassasystemen voor zowel stenen- als online winkels, Gulden in hun MplusKassa systeem ingebouwd. Als retailer heb je er dus helemaal geen omkijken meer naar, het zit gewoon al in je kassa ingebouwd. En het is nog eens goedkoper ook. Gulden kost namelijk slechts 5 eurocent per transactie! En je krijgt gewoon in Euros uitbetaald. Dat uitbetalen gaat ook nog eens per dag en eens per week ontvang je een transactieoverzicht per email voor de boekhouder. Simpeler kan gewoon niet!

Meer hierover is te vinden op de RetailBites pagina van GuldenBites.nl.

Maar goed, de 25 cent barrière is doorbroken. ‘What’s Next?’: Volgens de technische beursanalisten is 30 cent binnenkort werkelijkheid, waarna een korte afkoeling zou moeten gebeuren om vervolgens door te stomen naar 45 cent. Riemen vast dus, zoals de insiders zeggen.

 

Reageren is niet mogelijk.